Доверие & Защита на плащанията

Виж какво прави Лексо уникална платформа за намиране и предлагане на услуги в България. От българи и за българи.

Плащания, гарантиращи услугата

Когато Kлиент плати за услуга през Лексо, парите влизат в наша сметка, а не директно при Изпълнителя на услугата. Постъплението на средствата по тази сметка обаче дава сигурност на Изпълнителя да вложи ресурс в изпълнение на услугата. Този “ресурс” може да бъде просто блокиране на час в календара си, но може да бъде и започване на изпълнение на услугата – дизайн и изработка на уеб сайт, превод на текст или каквото е договорено между двете страни в Лексо – Kлиент и Доставчик.

Като Клиент в Лексо имаш сигурност, че ще получиш това, за което плащаш. Ако не получиш услугата – парите ти веднага ще бъдат върнати. Ако получиш услуга с качество различно от уговореното – или ще получиш отново услуга, според уговореното, или ще си получиш парите обратно.

Като Предлагащ услуги на Лексо имаш сигурност, че ще започнеш да влагаш време, труд и ресурс в работата, само за платили клиенти. Ако клиент злоупотреби и не приеме услуга, която си изпълнил съобразно уговореното – нашият екип ще се намеси и ще съдейства така, че спорът да се реши справедливо и според обичаите в практиката.

Доверие – само подбрани професионалисти

Всеки, който желае да предлага услуги на Лексо минава през проверка и проучване от нашия екип. Не допускаме измамници и некоректни търговци. Всяка услуга също минава през старателен преглед и одобрение от екипа на Лексо, за да може на платформата ни да бъдат публикувани само качествени и надеждни услуги.

След всяка транзакция между Клиент и Изпълнител, двете страни разменят оценки и рейтинг. Тези оценки дават огромна добавена стойност на Лексо като надежда платформа за намиране и изпълнение на услуги.

Решаване на спорове

Понякога може да се случи разминаване в очакванията на Kлиент и представите на Изпълнител. В Лексо работим в посока превенция на такива казуси като създаваме условия за прозрачност и комуникация. В редките случаи, когато две страни не могат да решат спор за доставка на услуга през Лексо – ние ще предоставим надеждни опции за решаване на този спор и ще съдействаме докато и двете страни получат удовлетворение.

Защита на лични данни

Защитата на твоите лични данни е топ приоритет за нас. Работим усилено и инвестираме ресурси в защита на личните ти данни. Работим само с минимално необходимите данни. Въвели сме правилата на Закона за защита на личните данни и GDPR, заедно с текущите технологични мерки. Прочети Политиката ни за лични данни в Общите ни условия за повече информация.

Помощ & Съдействие

Нашият екип винаги е на разположение да съдейства. Ако имаш каквито и да е въпроси за ползване на Лексо като клиент или като предлагащ услуги — не се колебай и се свържи с нас на support @ lexo.bg.