Как работи / за клиенти

Как намираш услуга?

Може да си избереш от каталога ни и веднага да поръчаш – това ти спестява много време. Нарича се “Услуга като Продукт”. Всяка услуга има предварително обявени параметри като срок на изпълнение, цена и конкретните специфики, които влизат или не влизат в цената на услугата. Така може да поръчаш услугата с един клик (точно както поръчваш продукти онлайн) и да спестиш време.

Ако определена публикувана услуга не отговаря на твоите нужди, може през Лексо да пишеш на доставчика и да договорите различни условия. Доставчикът ще ти изпрати специална оферта с новите параметри.

Можеш и просто да публикуваш своята нужда и доставчици с интерес ще ти изпратят оферти. Избираш тази, която ти допада, плащаш сигурно през Лексо и в уговорения срок получаваш договорената услуга.

100% Гаранция за плащането ти

Ти плащаш за избраната услуга онлайн, но парите не отиват веднага при доставчика на услугата. Твоите пари влизат заключени в специална сметка. Доставчикът получава известие, че парите са по тази доверителна сметка, но все още няма достъп до средствата. Известието обаче дава сигурност на доставчика да изпълни услугата. Когато ти получиш резултата от услугата, потвърждаваш, че всичко е наред и след това парите ти се освобождават към доставчика на услугата.

Мотиви на хора,
които наскоро се записаха за платформата като Клиенти:

“Искам да помогна на български специалисти да изкарат пари в настоящото икономическо положение.”

“Харесва ми сигурността, която имам – че ще получа това, за което съм платил.”

“Разнообразието от добри специалисти на едно място.”

Мотиви на специалисти,
които се записаха като Доставчици на услуги:

“Допълнителен източник на приходи.”

“Възможността да работя от вкъщи, по което време пожелая.”

“Скучно ми е и се радвам да бъда полезна на други българи в това тежко време.”