Как работи

Lexo.bg (Лексо) е онлайн платформа, която свързва професионалисти и агенции с бизнеси и хора, имащи нужда от дигитални решения.

За клиенти решаваме тези проблеми:

  • Сигурно плащане и качество на услугата: когато клиент плати, парите влизат в Лексо сметка и се освобождават към изпълнителя  след като клиент потвърди, че е получил услугата.
  • Откриване на доверен експерт: стараем се да допускаме на платформата само добри професионалисти. Рейтингът, който платили клиенти дават, допринася за още един филтър на коректност. Клиент може да си пусне заявка и да бъде офериран от професионалисти. Или да избере услуги от каталога ни.

 

За професионалисти, предлагащи услуги, решаваме тези проблеми:

  • Нови клиенти: наша грижа е да маркетираме услугите сред подходящи клиенти. Ние сме хората зад платформите Advokatami.bg и Pravatami.bg с над 350 хил. уникални потребители на месец, голяма част от които имат нужда от услугите в Лексо.
  • Работа само с предварително платили клиенти: спокойно може да започнеш работа по проекта, защото знаеш, че клиентът е платил 100% от цената на услугата предварително. Парите се освобождават към теб след успешно изпълнение. В случай на злоупотреба от клиент – ние ще се намесим и ще се погрижим да имаш справедлива компенсация.